Love the rythm

Trouwfeest DJ

Trouwfeest DJ

Trouwfeest DJ

Een trouwfeest Dj huren voor een overgetelijk trouwfeest? Dan ben je bij DJ Jimmy aan het juiste adres!

Laat niets aan het toeval over, boek je trouwfeest DJ ruim op voorhand! Op zoek naar een DJ voor je trouwfeest in de regio Gent – Dendermonde, Lokeren, Sint-Niklaas? DJ Jimmy speelt op jouw receptie of trouwfuif de plaatjes die jij graag wil horen. We zorgen voor een onvergetelijke ervaring en scheppen de juiste sfeer. Zo maken we van jouw trouwfeest een onvergetelijke ervaring voor jullie én jullie gasten.

Op de mooiste dag van jullie leven moet alles immers perfect zijn. Daarom zorgt DJ Jimmy voor een prima service. We draaien nummers die helemaal aansluiten bij de sfeer van jullie huwelijk, receptie of  trouwfeest.

Jullie kunnen ook kiezen voor een trouwfuif. Een trouwfuif is heel modern en helemaal in. Met mijn ervaring als DJ in danscafés en discotheek ben ik de perfecte trouwfuif DJ om jullie een spetterende avond/nacht te bezorgen.

Heb je vragen over het inhuren van een DJ voor je trouwfeest of huwelijksfuif? Aarzel niet om DJ Jimmy te contacteren, ik informeer jullie graag over de mogelijkheden.

Werkwijze

  • Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom spreek ik altijd op voorhand af met jullie om de planning van de avond en de muziekvoorkeuren te bespreken. In de week van de trouwdatum neem ik nogmaals contact op met jullie om de laatste praktische zaken nog even af te stemmen.
  • Het is mogelijk om een lijst met verzoeknummers vooraf (ten laatste één maand voor het feest/fuif) door te geven.
  • Op de dag zelf wordt de discobar op voorhand opgesteld in samenspraak met de feestzaal. Op die manier worden jullie gasten niet gestoord tijdens de receptie of het diner.
  • Als jullie dit wensen dan kan er aangepaste achtergrondmuziek voorzien worden. Vanaf het dessert ben ik zeker aanwezig en gaat het volume al wat de hoogte in om de sfeer erin te brengen en de overgang naar het dansgedeelte soepel te laten verlopen.
  • Voor het dansfeest kan losbarsten, is het tijd voor de openingsdans. Eventueel een tweede openingsdans samen met de ouders, maar dit hoeft niet.
  • Na de openingsdans volgt het dansgedeelte. Bekende nummers in allerlei muziekstijlen passeren in een vloeiende mix de revue, daarbij rekening houdende met hoe het publiek reageert. Een trouwfeest is een feest voor alle leeftijden, zeer belangrijk is dus voldoende variatie in muziekgenres: swing, disco, pop, dance, Rnb, Hip-Hop, ambi, rock, deep-house, house, retro-house, new wave, salsa, enz… in een vloeiende mix en met veel afwisseling. Zodat mensen die een hekel hebben aan bijvoorbeeld disco of rock geen halfuur van de dansvloer wegblijven. Of erger nog … naar huis gaan.
  • Ook al kan ik vele muziekgenres spelen, de muziek die uiteindelijk gespeeld wordt is volledig in samenspraak met jullie. Er is geen vaste playlist, elk trouwfeest is uniek!
  • Ik ben een Trouwfeest DJ die jullie trouwfeest draait, u krijgt geen vervelende aankondigingen of irritante spelletjes van de DJ.

Foto’s en video’s

Ik plaats regelmatig foto’s en video’s op mijn Facebookpagina van trouwfeesten, fuiven en andere events. Hier kan u ook lezen wat andere zeggen over DJ Jimmy. DJ Jimmy op Facebook

Collega’s Trouwfeest DJ

DJ Jimmy
Dj Bob De Groot
Discobar Downforce
Vraag meer Info of Reserveer nu u DJ!